Anderen over Geelkerken Linskens Advocaten

 • De ene advocaat is de andere niet!

  "Nu scheiden dus onze wegen! Sinds het overlijden van mijn lieve man is er veel gebeurd. Zijn testament heeft mij veel hoofdbrekens en verdriet bezorgd maar dankzij jouw inspanningen heeft mijn zaak tot een positief resultaat geleid en daar ben ik héél, héél blij mee.
  Nogmaals wil ik je dus bedanken voor alles wat je voor me hebt gedaan. 'Ja, maar dat is toch mijn werk' zul je waarschijnlijk wel zeggen en dat is ook zo, maar de ene advocaat is de andere niet!"

 • Bedankt voor de informatie

  Bedankt voor de informatie. Ik heb het als erg prettig (voor zover dat met dit soort zaken mogelijk is) ervaren hoe je me hierbij hebt begeleid, dank daarvoor. Ik ga er verder mee aan de slag.

 • Herldere uitleg en goed advies

  Ik ben tevreden over de bereikbaarheid van de advocaat-mediator en haar team en over de snelheid waarmee de zaak is behandeld. De benadering beviel mij goed en ik ontving heldere uitleg en een goed advies. Ik zou een ieder dit kantoor kunnen aanbevelen.  

 • Oude grandeur, nieuwe bewoners

  Klik op deze hyperlink om een mooie artikel te lezen over het monumentale pand waarin ons advocatenkantoor in Leiden sinds 2003 is gehuisvest.

 • Professionaliteit en sympathieke betrokkenheid

  Enorm bedankt voor je jarenlange steun! Door jouw professionaliteit en sympathieke betrokkenheid heb je me geweldig geholpen. Ik kan me geen betere advocaat voorstellen. Je hebt me er doorheen weten te loodsen en ik kon altijd op je terugvallen. Vol vertrouwen en met grote vakkundigheid. Hartelijk dank voor alles wat je hebt gedaan.

 • Zo puntig als een geslepen potlood!

  Ik bedank u nogmaals voor uw inzet de afgelopen jaren, want dat was bijzonder. Geweldige hoeveelheid kennis, inzicht en analytisch vermogen en in vragen en opmerkingen zo puntig als een geslepen potlood!

 • Deskundig en vasthoudend

  We zijn zeer tevreden over de deskundigheid en de vasthoudendheid waarmee Geelkerken Linskens Advocaten ons in een langdurig bouwgeschil succesvol door de procedure met een failliete hoofdaannemer - waarbij de curator nog een forse betaling eiste - en de door de hoofdaannemer nagenoeg niet betaalde onderaannemer heeft geleid.

 • Dankzij jullie hoeven wij de factuur niet te betalen

  Wij zijn heel tevreden over jullie dienstverlening. Onze inspanningen hebben uiteindelijk tot het resultaat geleid dat wij de betreffende factuur niet hoeven te betalen. De wederpartij heeft inmiddels ook de door de rechter aan ons toegewezen veroordeling van 75% van de door ons gemaakte kosten betaald.

 • Wij zijn heel blij

  Wij zijn heel blij met de verleende diensten: het is uiteindelijk heel goed opgelost. Je hebt ons zeer adequaat geadviseerd.

 • Geelkerken Linskens Advocaten: Aanbevolen!

  Na de oplevering van een nieuw gebouw met omliggende ruimte voor één van onze scholen bleek al snel dat het schoolplein ernstig verzakte. Uit onderzoek bleek dat de onder het plein aangebrachte constructie ondeugdelijk was.

  Geen van de betrokken partijen – architect/ontwerper, hoofdaannemer en onderaannemer – achtte zich aansprakelijk voor de ontstane schade. Hierop heeft de Vereniging CNS Geelkerken Linskens advocaten benaderd om in deze zaak onze belangen te behartigen.

  Mr. H.N.T. Hoogwout heeft gedurende het langdurige proces blijk gegeven van een hoge mate van inhoudelijke kennis en daarbij op alle terreinen uiterst deskundig gehandeld. Ondanks de complexe materie werd voortdurend zeer efficiënt gewerkt, van beantwoording van mails tot aan de inhoudelijke voorbereiding van de zitting.

  In Mr. Hoogwout troffen we een ambitieus en gedreven belangenbehartiger die zowel schriftelijk als mondeling ‘to-the-point’ communiceerde en daarbij een hoge mate van doelgerichtheid en daadkracht toonde. En met resultaat: de zaak werd afgesloten met een voor ons positief eindvonnis van de rechtbank.
  Jaap Broekman, Directeur bestuurder CNS Gouda