Anderen over Geelkerken Linskens Advocaten

 • Bedankt voor de geweldige input en prettige samenwerking

  Als architect had ik het probleem dat een opdrachtgever de laatste termijn niet wilde betalen. Via de BNA kwam ik bij uw kantoor uit. Dat was een goede keuze. Bedankt voor de geweldige input, de prettige samenwerking en het vertrouwen van mr. Hoogwout in de goede afloop, die uiteindelijk ook kwam.

 • Professioneel, snel en betrokken

  Via de BNA kwam ik met u, mr. H.N.T. Hoogwout (Niek), in gesprek over een zaak met betrekking tot 'schending auteursrecht'. Ik heb veel waardering voor uw snelle, heldere en complete reacties op al mijn vragen. Ik vond het prettig dat u de keuze tot vervolgstappen door mij liet maken. Ik wil u graag bedanken voor de prettige samenwerking en uw vertrouwen op de goede afloop. Voorlopig hoop ik zelf geen advocaat nodig te hebben, maar ik zal uw naam en de naam van uw bureau zeker onthouden en waar nodig aanbevelen bij mijn collega's.

 • De ene advocaat is de andere niet!

  "Nu scheiden dus onze wegen! Sinds het overlijden van mijn lieve man is er veel gebeurd. Zijn testament heeft mij veel hoofdbrekens en verdriet bezorgd maar dankzij jouw inspanningen heeft mijn zaak tot een positief resultaat geleid en daar ben ik héél, héél blij mee.
  Nogmaals wil ik je dus bedanken voor alles wat je voor me hebt gedaan. 'Ja, maar dat is toch mijn werk' zul je waarschijnlijk wel zeggen en dat is ook zo, maar de ene advocaat is de andere niet!"

 • Bedankt voor de informatie

  Bedankt voor de informatie. Ik heb het als erg prettig (voor zover dat met dit soort zaken mogelijk is) ervaren hoe je me hierbij hebt begeleid, dank daarvoor. Ik ga er verder mee aan de slag.

 • Herldere uitleg en goed advies

  Ik ben tevreden over de bereikbaarheid van de advocaat-mediator en haar team en over de snelheid waarmee de zaak is behandeld. De benadering beviel mij goed en ik ontving heldere uitleg en een goed advies. Ik zou een ieder dit kantoor kunnen aanbevelen.  

 • Oude grandeur, nieuwe bewoners

  Klik op deze hyperlink om een mooie artikel te lezen over het monumentale pand waarin ons advocatenkantoor in Leiden sinds 2003 is gehuisvest.

 • Professionaliteit en sympathieke betrokkenheid

  Enorm bedankt voor je jarenlange steun! Door jouw professionaliteit en sympathieke betrokkenheid heb je me geweldig geholpen. Ik kan me geen betere advocaat voorstellen. Je hebt me er doorheen weten te loodsen en ik kon altijd op je terugvallen. Vol vertrouwen en met grote vakkundigheid. Hartelijk dank voor alles wat je hebt gedaan.

 • Zo puntig als een geslepen potlood!

  Ik bedank u nogmaals voor uw inzet de afgelopen jaren, want dat was bijzonder. Geweldige hoeveelheid kennis, inzicht en analytisch vermogen en in vragen en opmerkingen zo puntig als een geslepen potlood!

 • Deskundig en vasthoudend

  We zijn zeer tevreden over de deskundigheid en de vasthoudendheid waarmee Geelkerken Linskens Advocaten ons in een langdurig bouwgeschil succesvol door de procedure met een failliete hoofdaannemer - waarbij de curator nog een forse betaling eiste - en de door de hoofdaannemer nagenoeg niet betaalde onderaannemer heeft geleid.

 • Dankzij jullie hoeven wij de factuur niet te betalen

  Wij zijn heel tevreden over jullie dienstverlening. Onze inspanningen hebben uiteindelijk tot het resultaat geleid dat wij de betreffende factuur niet hoeven te betalen. De wederpartij heeft inmiddels ook de door de rechter aan ons toegewezen veroordeling van 75% van de door ons gemaakte kosten betaald.