Avondspreekuur Bibliotheek Katwijk

Geelkerken Linskens Advocaten verzorgt sinds januari 2016 een gratis juridisch spreekuur in de hoofdbibliotheek van Katwijk (Schelpendam 1). In de even weken is er op de dinsdagavond van 18.00 - 20.00 uur in de bibliotheek een advocaat van ons kantoor aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

Geelkerken Linskens Advocaten is een gerenommeerd advocatenkantoor met vestigingen in Leiden en Den Haag. Bij het kantoor werken meer dan 20 advocaten die onder andere gespecialiseerd zijn in familie- en erfrecht, burenrecht, arbeidsrecht, huur en koop van onroerend goed, ondernemingsrecht en algemeen contractenrecht.

De spreekuren - voor particulieren èn ondernemers - zijn ingedeeld in verschillende rechtsgebieden in verband met de specialismen van de verschillende advocaten die het spreekuur verzorgen. Uiteraard bent u tijdens het spreekuur ook van harte welkom voor juridische vraagstukken die buiten het aangegeven rechtsgebied vallen. De advocaat zal uw vraag in behandeling nemen en indien nodig uitzetten bij een advocaat van ons kantoor die op dat rechtsgebied meer gespecialiseerd is.

Spreekuren in het tweede kwartaal 2017: 

4 april : Familie- en   erfrecht
18 april : Algemeen   contractenrecht
2 mei : Arbeidsrecht
16 mei : Familie- en   erfrecht
30 mei : Algemeen   contractenrecht
13 juni : Arbeidsrecht
27 juni : Familie- en erfrecht

 

Een afspraak maken voor het spreekuur is niet noodzakelijk, maar wordt wel aangeraden. Het spreekuur is ingedeeld in perioden van een half uur. U kunt via deze link een afspraak maken voor het spreekuur in de bibliotheek van Katwijk.

Indien u op de dinsdagavond verhinderd bent, of liever langskomt voor een gratis kennismakingsgesprek van een half uur, dan kunt u uiteraard ook een afspraak met ons maken op ons kantoor in Leiden (telefoon: 071 - 512 44 43) of op ons kantoor in Den Haag (telefoon: 070 - 315 60 80).

  2015 GL Bibliotheek Oegstgeest UITSNEDE