Spreekuur Bibliotheek Oegstgeest

Geelkerken Linskens Advocaten verzorgt sinds juni 2014 een gratis juridisch spreekuur in de bibliotheek van Oegstgeest. Om de week is er op de woensdagochtend van 10.00 - 12.00 uur in de bibliotheek een advocaat van ons kantoor aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

Geelkerken Linskens Advocaten is een gerenommeerd advocatenkantoor met vestigingen in Leiden en Den Haag. Bij het kantoor werken meer dan 20 advocaten die onder andere gespecialiseerd zijn in familie- en erfrecht, arbeidsrecht, de huur en koop van onroerend goed, ondernemingsrecht en algemeen contractenrecht.

De spreekuren - voor particulieren èn ondernemers - zijn ingedeeld in verschillende rechtsgebieden in verband met de specialismen van de verschillende advocaten die het spreekuur verzorgen. Uiteraard bent u tijdens het spreekuur ook van harte welkom voor juridische vraagstukken die buiten het aangegeven rechtsgebied vallen. De advocaat zal uw vraag in behandeling nemen en indien nodig uitzetten bij een advocaat van ons kantoor die op dat rechtsgebied meer gespecialiseerd is.

Spreekuren in het tweede kwartaal 2017: 

5 april : Familie- en erfrecht
19 april : Arbeidsrecht
3 mei : Ondernemingsrecht / Algemeen contractenrecht
17 mei : Burenrecht / Huur en koop onroerend goed
31 mei : Familie- en erfrecht
14 juni : Ondernemingsrecht / Algemeen contractenrecht
28 juni : Arbeidsrecht


 Een afspraak maken voor het spreekuur is niet noodzakelijk, maar wordt wel aangeraden. Het spreekuur is ingedeeld in perioden van een half uur. U kunt via deze link een afspraak maken voor het spreekuur in de bibliotheek van Oegstgeest.

Indien u op de woensdagmorgen verhinderd bent, of liever langs komt voor een gratis kennismakingsgesprek van een half uur, dan kunt u uiteraard ook een afspraak met ons maken op ons kantoor in Leiden (telefoon: 071 - 512 44 43) of op ons kantoor in Den Haag (telefoon: 070 - 315 60 80).