Burenrecht en onroerend goed (Bibliotheek Oegstgeest)

Geelkerken Linskens Advocaten verzorgt sinds juni 2014 een gratis juridisch spreekuur in de bibliotheek van Oegstgeest. Om de week is er op de woensdagochtend van 10.00 - 12.00 uur in de bibliotheek een advocaat van ons kantoor aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

Geelkerken Linskens Advocaten is een gerenommeerd advocatenkantoor met vestigingen in Leiden en Den Haag. Bij het kantoor werken meer dan 20 advocaten die onder andere gespecialiseerd zijn in familie- en erfrecht, arbeidsrecht, de huur en koop van onroerend goed, ondernemingsrecht en algemeen contractenrecht.

De spreekuren - voor particulieren èn ondernemers - zijn ingedeeld in verschillende rechtsgebieden in verband met de specialismen van de verschillende advocaten die het spreekuur verzorgen. Uiteraard bent u tijdens het spreekuur ook van harte welkom voor juridische vraagstukken die buiten het aangegeven rechtsgebied vallen. De advocaat zal uw vraag in behandeling nemen en indien nodig uitzetten bij een advocaat van ons kantoor die op dat rechtsgebied meer gespecialiseerd is.

Spreekuren in het derde kwartaal 2017:

Vanwege de zomervakantie zal het spreekuur in juli en augustus maar een keer per maand plaatsvinden! 

12 juli : Vragenuur speciaal voor ZZP'ers
16 augustus : Burenrecht en onroerend goed
6 september : Vragenuur speciaal voor ZZP'ers
20 september : Familierecht
        


Een afspraak maken voor het spreekuur is niet noodzakelijk, maar wordt wel aangeraden. Het spreekuur is ingedeeld in perioden van een half uur. U kunt via deze link een afspraak maken voor het spreekuur in de bibliotheek van Oegstgeest.

Indien u op de woensdagmorgen verhinderd bent, of liever langs komt voor een gratis kennismakingsgesprek van een half uur, dan kunt u uiteraard ook een afspraak met ons maken op ons kantoor in Leiden (telefoon: 071 - 512 44 43) of op ons kantoor in Den Haag (telefoon: 070 - 315 60 80).

Contactpersoon