Juridisch spreekuur Familie- en Erfrecht (Bibliotheek Katwijk)

Geelkerken Linskens Advocaten verzorgt sinds januari 2016 een gratis juridisch spreekuur in de hoofdbibliotheek van Katwijk (Schelpendam 1). In de even weken is er op de dinsdagavond van 18.00 - 20.00 uur in de bibliotheek een advocaat van ons kantoor aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

Geelkerken Linskens Advocaten is een gerenommeerd advocatenkantoor met vestigingen in Leiden en Den Haag. Bij het kantoor werken meer dan 20 advocaten die onder andere gespecialiseerd zijn in familie- en erfrecht, burenrecht, arbeidsrecht, huur en koop van onroerend goed, ondernemingsrecht en algemeen contractenrecht.

De spreekuren - voor particulieren èn ondernemers - zijn ingedeeld in verschillende rechtsgebieden in verband met de specialismen van de verschillende advocaten die het spreekuur verzorgen. Uiteraard bent u tijdens het spreekuur ook van harte welkom voor juridische vraagstukken die buiten het aangegeven rechtsgebied vallen. De advocaat zal uw vraag in behandeling nemen en indien nodig uitzetten bij een advocaat van ons kantoor die op dat rechtsgebied meer gespecialiseerd is.

Spreekuren in het vierde kwartaal 2017:

17 oktober : Arbeidsrecht (Miranda Remmelzwaal-Korndorffer)
31 oktober : Vragenuur speciaal voor ZZP'ers (Wouter Vlasveld)
14 november : Familie- en   erfrecht (Kim Diepstraten)
28 november : Arbeidsrecht (Ilona Uilenberg)
 ■  12 december   :  Familie- en erfrecht (Kim Diepstraten)

 

Een afspraak maken voor het spreekuur is niet noodzakelijk, maar wordt wel aangeraden. Het spreekuur is ingedeeld in perioden van een half uur. U kunt via deze link een afspraak maken voor het spreekuur in de bibliotheek van Katwijk.

Indien u op de dinsdagavond verhinderd bent, of liever langskomt voor een gratis kennismakingsgesprek van een half uur, dan kunt u uiteraard ook een afspraak met ons maken op ons kantoor in Leiden (telefoon: 071 - 512 44 43) of op ons kantoor in Den Haag (telefoon: 070 - 315 60 80).

  2015 GL Bibliotheek Oegstgeest UITSNEDE

Vanaf 1 januari 2018 zal er geen spreekuur meer worden gehouden in de bibliotheek van Katwijk. Uiteraard staat Geelkerken Linskens Advocaten ook na 1 januari 2018 voor u klaar. U kunt altijd langskomen op ons kantoor in Leiden voor een gratis kennismakingsgesprek van een half uur.

 

Contactpersoon