Juridisch spreekuur Arbeidsrecht (Bibliotheek Oegstgeest)

Ook in de maanden oktober t/m december 2017 verzorgt Geelkerken Linskens Advocaten een - gratis - juridisch spreekuur in de bibliotheek van Oegstgeest. Dit juridisch spreekuur vindt plaats om de week. Geelkerken Linskens Advocaten is een gerenommeerd advocatenkantoor met vestigingen in Leiden en Den Haag. Bij het kantoor werken meer dan 20 advocaten die onder andere gespecialiseerd zijn in familie- en erfrecht, arbeidsrecht, burenrecht en de huur en koop van onroerend goed.

Eens per twee weken is er op de woensdagochtend van 10.00 - 12.00 uur in de bibliotheek een advocaat van ons kantoor aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

Elk spreekuur komt een ander rechtsgebied aan bod. Uiteraard bent u ook van harte welkom voor juridische vraagstukken die buiten het aangegeven rechtsgebied vallen. Indien nodig dan zal de advocaat uw vraag in behandeling nemen en uitzetten bij een advocaat van ons kantoor die op dat rechtsgebied meer gespecialiseerd is.

Spreekuren in het vierde kwartaal 2017:

4 oktober : Vragenuur speciaal voor ZZP'ers (Ivar Svensson)
18 oktober : Arbeidsrecht (Kim Diepstraten)
1 november : Familierecht (Maya Perfors)
15 november : Vragenuur speciaal voor ZZP'ers (Ivar Svensson)
29 november : Burenrecht en onroerend goed (Marije van Amersfoort)
13 december : Arbeidsrecht (Ilona Uilenberg)
27 december : Familierecht (Maya Perfors)


Een afspraak maken voor het spreekuur is niet noodzakelijk, maar wordt wel aangeraden. Het spreekuur is ingedeeld in perioden van een half uur. U kunt via deze link een afspraak maken voor het spreekuur in de bibliotheek van Oegstgeest.

Indien u op de woensdagmorgen verhinderd bent, of liever langs komt voor een gratis kennismakingsgesprek van een half uur, dan kunt u uiteraard ook een afspraak met ons maken op ons kantoor in Leiden (telefoon: 071 - 512 44 43) of op ons kantoor in Den Haag (telefoon: 070 - 315 60 80).

Vanaf 1 januari 2018 zal er geen spreekuur meer worden gehouden in de bibliotheek van Oegstgeest. Uiteraard staat Geelkerken Linskens Advocaten ook na 1 januari 2018 voor u klaar. U kunt altijd langskomen op ons kantoor in Leiden voor een gratis kennismakingsgesprek van een half uur.

Contactpersoon