SEMINAR | Actualiteiten Arbeidsrecht

Save the date!

Op donderdagmiddag 20 september 2018 organiseren wij ons jaarlijkse seminar waarin wij u zullen bijpraten over de actualiteiten op het gebied van het Arbeidsrecht.

Daarnaast hebben wij voor deze bijeenkomst Karin van de Water (www.karinvandewater.nl) uitgenodigd om u te vertellen over stress en burn-out. Een zeer actueel thema waarmee u als werkgever helaas steeds vaker te maken krijgt. Hoe kunt u als werkgever het beste omgaan met een werknemer met stress en/of een burn-out? Hoe onderken je het, hoe benader je de werknemer en hoe ziet een traject eruit? 

Kortom, het belooft weer een leerzame middag te worden! Noteer de datum dus alvast in uw agenda. De locatie van het seminar en de exacte tijden daarvan zullen wij in de uitnodiging aan u bekend maken. Deze kunt u medio augustus tegemoet zien. Uiteraard vinden we het erg leuk als u andere geïnteresseerden meeneemt; u kunt dat aangeven op het inschrijfformulier. Wilt u zich nu al aanmelden? Dat kan door op onderstaande link te klikken.

Button Aanmelden

We hopen u te mogen verwelkomen op 20 september a.s!

Met vriendelijke groet,
Caroline de Weerdt, Kim Diepstraten en Ilona Uilenberg Team Werk van Geelkerken Linskens Advocaten N.V.

Contactpersoon