Informatiebijeenkomst | erfrecht door Sylvia Raphael, advocaat en erfrechtspecialist

Wat gebeurt er met uw bezittingen op moment van overlijden? Wat is er wettelijk bepaald? Wat als u dit anders wilt regelen in bijvoorbeeld uw testament? En wat is nou een levenstestament? Al deze vragen (en meer!) worden beantwoord tijdens deze informatiebijeenkomst over erfrecht.

In het eerste gedeelte van de avond bespreekt advocate Sylvia Raphael aan de hand van een voorbeeldgezin wat er wettelijk is bepaald en wat je zelf kan regelen om je bezittingen naar wens terecht te laten komen op moment van overlijden. Natuurlijk deelt zij ook de meest recente wijzigingen op gebied van erfrecht en komen er diverse tips&tricks voorbij.

Tijdens het tweede gedeelte van de avond zal er alle ruimte zijn voor vragen. Deze kunnen al op voorhand worden gemaild naar rheemskerk@bibliotheekbollenstreek.nl. Deze en alle overige vragen uit het publiek zullen uitgebreid worden beantwoord.

Aan het einde van de avond krijgt je alle informatie mee op papier, inclusief handige websites waar je meer informatie kan vinden en enige uitleg over de rol van de diverse betrokkenen zoals notarissen, advocaten en estateplanners.

Sylvia Raphael

Sylvia is advocaat-mediator bij Geelkerken Linskens Advocaten en houdt zich bezig met echtscheidingen en erfrecht. Zij is door de Vereniging Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators (Vfas) en de Vereniging Erfrecht Advocaten Nederland (VEAN) erkend als specialist op het gebied van erfrecht.

(We vragen u om een bijdrage van € 2,50 voor koffie en thee.)

Contactpersoon