Pijl Vastgoed In Transformatie

Op donderdagmiddag 16 maart 2017 organiseert Geelkerken Linskens Advocaten het evenement "Vastgoed in transformatie". Onze relaties en geïnteresseerden zijn van harte welkom. Aan het bijwonen van het evenement zijn geen kosten verbonden (klik hier voor meer informatie en om u aan te melden).


Uw belang is onze zaak

Advocatenkantoor Geelkerken Linskens Advocaten streeft naar oplossingen. Met kennis van het civiele recht en het bestuursrecht staan wij u bij met praktische juridische adviezen, in onderhandelingen en pleitend voor de rechter.

Onze cliëntenkring is divers.
Geelkerken Linskens Advocaten mag verscheidene instellingen, overheden en ondernemingen van regionale betekenis tot haar vaste relaties rekenen. Ook verlenen onze advocaten gespecialiseerde rechtsbijstand aan particulieren, agrariërs en ondernemingen uit het midden- en kleinbedrijf.

Advocaten

Onze kijk vanuit verschillende invalshoeken maakt onze advocaten specialisten in het leggen van dwarsverbanden. Met oog voor detail en denkend vanuit een breed perspectief verdiepen wij ons in uw belang. Want uw belang is onze zaak.

Op deze website van Geelkerken Linskens Advocaten houden wij u op de hoogte van actuele ontwikkelingen, leest u alles over onze advocaten, over onze specialismen en over de dienstverlening van ons multi-niche kantoor.

Advocatenkantoor in Leiden en Den Haag

Wij staan met ons juridisch advies voor u klaar vanuit meerdere vestigingen. U vindt onze vestigingen in Leiden en Den Haag.

Praktijkgebieden Leiden & Den Haag