Leiden
E-mail 071 516 36 04 0681 62 46 77

mr. K.C. Diepstraten (Kim)

  • Advocaat sinds 2006

Kim Diepstraten (1982) werd in 2006 beëdigd als advocaat en is sindsdien verbonden aan Geelkerken Linskens Advocaten. Kim is gespecialiseerd in het arbeidsrecht en houdt zich onder meer bezig met het ontslagrecht waarbij zij zowel werkgevers als werknemers bijstaat. Zij adviseert over arbeidsconflicten en andere arbeidszaken (onder andere over het opstellen van overeenkomsten en de problematiek rondom zieke werknemers). Zij adviseert en procedeert en wordt door cliënten, werkgevers en werknemers, gezien als klankbord en sparringpartner.

Kim is tevens gespecialiseerd in het personen- en familierecht. Zij behandelt in haar advies- en procespraktijk zaken op het gebied van echtscheidingen, alimentatiekwesties en omgangsregelingen. Kim is lid van de vereniging van Familierecht-Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS). Een kennismakingsgesprek is gratis.

Kim is geregistreerd MfN-mediator op het gebied van familierecht en arbeidsrecht. Ook voor scheidingsbemiddeling of mediation bij arbeidsrechtelijke geschillen kunt u bij haar terecht.

Kim is redactielid van PFR Updates van Boom Juridische Uitgevers.

De praktijkgebieden van Kim Diepstraten

Volgen op social media

Nieuwsberichten