Kantoor Den Haag (De Binckhorst)

Bezoekadres:

Mercuriusweg 11
2516 AW Den Haag

Postadres:

Postbus 16131
2500 BC Den Haag

(t) 070 315 60 80
(f) 070 315 60 90

e-mail: info@gl-advocaten.nl


LET OP:

In verband met werkzaamheden aan de weg kan onderstaande routeplanner onjuiste, niet bijgewerkte informatie geven. Ook uw 'Tom-Tom' kan u verkeerd informeren.
De routebeschrijving onderaan deze pagina wordt wel met regelmaat bijgewerkt.

2016 02 04 Wegwerkzaamheden Binckhorst

Vertrek adres

Bijvoorbeeld: 2225, Katwijk, Zuid-Holland

 

Routebeschrijving


Vanuit Rotterdam – Delft

Op de A13 richting Den Haag neemt u afrit 7, Rijswijk. Bij de derde stoplichten slaat u linksaf de Rotterdamseweg op. U volgt deze weg en na 2,7 km slaat u rechtsaf de Neherkade op. Na 350 meter bevindt Geelkerken Linskens Advocaten zich aan de rechterkant (Mercuriusweg 11).

 

Vanuit Leiden – Gouda – Utrecht

Op de A12 richting Den Haag neemt u afrit 4, Voorburg/Binckhorst. Aan het einde van de afrit slaat u linksaf. U rijdt onder het viaduct van de snelweg door en gaat bij de eerste stoplichten rechtsaf (Supernovaweg). Bij de volgende stoplichten slaat u linksaf (Zonweg). Aan het einde van de Zonweg steekt u bij de stoplichten de Binckhorstlaan over en slaat u vervolgens rechtsaf op de parallelweg van de Binckhorstlaan. Vervolgens slaat u, direct voorbij het gebouw van MOOOF, linksaf, de Uranusstraat in. U volgt de Uranusstraat. Deze maakt een bocht naar rechts. U rijdt parallel aan het water. U draait wederom een bocht naar rechts. Geelkerken Linskens Advocaten bevindt zich na circa 100 meter, voorbij de entree van Ardea Auto, aan uw rechterkant (Mercuriusweg 11). Op de Uranusstraat kunt u vrij parkeren.