Hart voor de zaak en passie voor het vak

Mijn studentstage bij Geelkerken Linskens Advocaten ging veel sneller voorbij dan gedacht. Acht weken lijkt lang, maar eigenlijk is het ontzettend kort.

Vanaf het begin tot eind werd ik als stagiair meegenomen in de dagelijkse praktijk. Door het schrijven van notities en het onderzoekswerk dat ik deed, leerde ik veel over de verschillende rechtsgebieden van het kantoor. Mijn onderzoeksvaardigheden en kennis zijn hierdoor ook verbeterd. Verder gaf het meegaan naar zittingen en bespreking de 'finishing touch' tussen theorie en praktijk. Geelkerken Linskens Advocaten is ontzettend gezellig en iedereen werkt hard. Alle kantoorgenoten hebben hart voor de zaak en passie voor het vak. Doordat de onderlinge sfeer zo gezellig is, maakt dit het harde werken leuk. Kortom: mijn tijd op dit kantoor is leerzaam, gezellig en leuk geweest. Ik raad het dan ook aan iedereen aan.

Norma Haneveld / november 2016