Een studentstage bij Geelkerken Linskens Advocaten? Ik kan het zeker aanbevelen!

Op de eerste plaats heb ik in acht weken tijd erg veel geleerd, door te mogen werken aan interessante juridische casus. Naast het verrichten van onderzoek en het opstellen van diverse concepten en notities, werd ik ook echt betrokken in de praktijk. Alle advocaten stonden ervoor open me mee te nemen naar de zittingen en besprekingen die volgden.

Geelkerken Linskens Advocaten is verder een veelzijdig kantoor, met een interessante combinatie van publiek- en privaatrecht. Door die veelzijdigheid krijg je als stagiair de kans binnen een breed scala aan rechtsgebieden actief te zijn. De stage biedt zo een mooi en divers kijkje in de keuken van de advocatuur. Dit heeft mij veel inzichten verschaft in hetgeen ik wil. Ik heb nu helderder voor ogen wat ik ambieer voor de toekomst. Kennis die je tijdens de studie niet snel opdoet.

Bovenal waren de voorbije acht weken ook erg gezellig. Geelkerken Linskens Advocaten is hecht en laagdrempelig, waardoor de sfeer altijd goed is. Dit alles maakt dat ik terugkijk op een leerzame, leuke periode waarvoor ik iedereen van het kantoor nogmaals hartelijk wil bedanken!

Bob Arnoldus / mei 2017