Intensief betrokken bij werkzaamheden en op sociaal gebied kwam ik niets tekort

Mijn eerste stage binnen de advocatuur heb ik met veel plezier gelopen bij Geelkerken Linskens Advocaten. Al vanaf de eerste dag werd ik intensief betrokken bij de werkzaamheden binnen het kantoor. Ik mocht bijvoorbeeld mee naar zittingen en besprekingen met cliënten. Vanwege de grootte van het kantoor heb ik veel kunnen zien van verschillende rechtsgebieden. Ook op sociaal gebied kwam ik niets tekort. Zo mocht ik mee naar een theatervoorstelling en het kerstuitje, en werd er elke dag samen geluncht. Het was altijd mogelijk om bij kantoorgenoten aan te kloppen en een vraag te stellen over een ingewikkelde juridische casus. Dit zorgde ervoor dat ik mij als stagiaire zeer thuis voelde binnen het kantoor. Ik wil Geelkerken Linskens Advocaten bedanken voor deze leerzame ervaring!

Lisette van Broekhoven / januari 2018