Uitgedaagd, zowel juridisch inhoudelijk als op persoonlijk vlak

Mijn stage bij Geelkerken Linskens Advocaten heb ik als bijzonder prettig ervaren. De gehele stage ben ik uitgedaagd op zowel juridisch inhoudelijk als op persoonlijk vlak.

Zoals bij veel (advocaten)kantoren gaf Geelkerken Linskens ook aan een informele werksfeer te hebben. Bij dit kantoor is dit zeker waar. De deuren van de kamers staan letterlijk open en er wordt echt tijd gemaakt om een probleem te bespreken.

Daarbij is het fijn dat er met elkaar wordt geluncht. Zo is iedereen op de hoogte wat men aan het doen is, maar misschien nog wel belangrijker om even uit het werk en de kamer te zijn en gewoon gezellig te socializen.

Door deze stage heb ik veel van verschillende rechtsgebieden kunnen proeven. Doordat je assertief moet zijn, kun je je eigen voorkeur uitspreken door naar advocaten te gaan met het rechtsgebied die jou aanspreekt. Ook als je nog niet weet welk gebied je aanspreekt (zoals ik had) is dit kantoor zeker geschikt voor een stage.

Graag wil ik nogmaals de advocaten (maar ook zeker de rest van het personeel) bedanken voor de fijne tijd die ik bij Geelkerken Linskens Advocaten heb gehad.
Bedankt!

Carlijn Broerse / april 2018