DGA Masterclass 201122 november 2011

Op 22 november 2011 vond op de Leidse vestiging van Geelkerken Linskens Advocaten de tweede avond plaats van de DGA Masterclass 2011.
De DGA Masterclass 2011 wordt georganiseerd door de Rabobank Vlietstreek-Zoetermeer, KAB Accountants & Taxconsultants, Zwart & Hoevenaars Netwerk Notarissen en Geelkerken Linskens Advocaten en bestaat uit een drietal avonden plus een jaarlijkse "terugkomdag". Ieder van de vier organiserende partijen heeft een aantal DGA's uit haar eigen klantenkring uitgenodigd om aan deze Masterclass deel te nemen. Een kleine 35 ondernemers waren deze avond te gast bij Geelkerken Linskens Advocaten. Op deze tweede avond werd door Gerard Gort van Geelkerken Linskens Advocaten een presentatie gehouden over het overnameproces, gevolgd door een presentatie van Edwin Struik van de Rabobank over Financiering van uw onderneming en overnamefinanciering.

Na afloop werd nog geruime tijd doorgesproken onder het genot van een hapje en een drankje. Ook volgens de deelnemers was het een geslaagde bijeenkomst.

Deel deze pagina:

Contactpersoon