Kantoornieuws24 januari 2012

Kim Diepstraten gespecialiseerd in personen- en familierecht en arbeidsrecht
Kim Diepstraten (1982) werd in 2006 beëdigd als advocaat en is sindsdien verbonden aan Geelkerken Linskens Advocaten.
Kim is gespecialiseerd in het personen- en familierecht. Onlangs rondde zij de Specialisatieopleiding Familierecht van de Vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS) met succes af. Zij behandelt in haar advies- en procespraktijk zaken op het gebied van onder meer echtscheidingen, alimentatiekwesties en omgangsregelingen.
Kim is ook gespecialiseerd in het arbeidsrecht en houdt zich onder meer bezig met het ontslagrecht waarbij zij zowel werkgevers als werknemers bijstaat. Zij adviseert over arbeidsconflicten en andere arbeidszaken (onder andere over het opstellen van overeenkomsten en de problematiek rondom zieke werknemers).

Versterking voor de sectie arbeidsrecht
Sinds 1 januari 2012 versterkt Miranda Korndorffer (1987) de sectie Arbeidsrecht van Geelkerken Linskens Advocaten in de functie van juridisch medewerker. Miranda studeerde begin 2011 af aan de Universiteit Leiden in de richting Civiel recht. Zij heeft reeds ervaring opgedaan als stagiaire en juridisch medewerker bij een ander advocatenkantoor.


Digitale nieuwsbrief bouw- en aanbestedingsrecht
Vier keer per jaar brengen onze advocaten bouw- en aanbestedingsrecht de recente ontwikkelingen in dit praktijkgebied in kaart door middel van een digitaal kwartaalbericht. Het digitale kwartaalbericht bouw- en aanbestedingsrecht vindt u ook terug op de website van ons kantoor. Wanneer u ook op de hoogte wilt blijven of een specifieke vraag heeft over dit rechtsgebied, neem dan contact op met Niek Hoogwout (n.hoogwout@gl-advocaten.nl).

 

Deel deze pagina:

Contactpersoon