Presentatie bij BNA Architecten16 februari 2012

Niek Hoogwout heeft op 16 februari 2012 een lezing gegeven voor ruim 30 à 40 architecten van de BNA, regio Delta, over de door architecten veelvuldig gebruikte algemene voorwaarden  DNR 2011 en CR 2006, alsmede over de daarop betrekking hebbende wijzigingen in het Burgerlijk Wetboek per 1 januari jl.

Het was een erg geslaagde bijeenkomst op een leuke locatie (De Vergadergalerie, Westeinde 29 in Den Haag) met veel vragen uit de zaal. Daardoor was er veel interactie en een leuke discussie. Oorspronkelijk was het de bedoeling dat de lezing circa 45 minuten zou duren, maar door het grote aantal vragen is dat uiteindelijk ruim 2,5 uur geworden. Na afloop nog een korte borrel, waarna de architecten voldaan en een stuk wijzer weer naar huis gingen.

Deel deze pagina:

Contactpersoon