NETLAW-buitendag 201214 september 2012

"Kan Geelkerken Linskens de Netlaw-buitendag niet ieder jaar organiseren?"

Dat was een veelgehoorde uitspraak na de Netlaw-buitendag die op 14 september 2012 heeft plaatsgevonden in Leiden. Advocaten Niek Hoogwout en Willemijn Lever hebben met hulp van hun secretaresse Sigrid Zaal de Netlaw-buitendag dit jaar georganiseerd.

's Middags werden de advocaten van alle Netlawkantoren ontvangen voor een uitgebreide lunch waarna men in groepen meeging met een enthousiaste gids voor een stadswandeling met een thema zoals "Soldaat van Oranje" of "Hofjes". Na de wandeling werd verzameld bij Brasserie De Poort voor een borrel en een Hollands diner. Tussendoor bestond de mogelijkheid om een vaartocht te maken door de Leidse grachten met een grote sloep. Na afloop kreeg iedereen een zakje met bollen mee voor de tuin.

Het was een geslaagde dag waarbij de advocaten van de Netlaw-kantoren elkaar weer beter hebben leren kennen.

 

Deel deze pagina:

Contactpersoon