Seminar ondernemingsrecht27 september 2012

Seminar belicht de praktische kanten van de nieuwe Flex-BV

Per 1 oktober 2012 is een van de meest ingrijpende wijzigingen in het vennootschapsrecht in 40 jaar ingevoerd: de nieuwe 'flexibele' BV is een feit! De sectie ondernemingsrecht van Geelkerken Linskens Advocaten gaf daarom op donderdag 27 augustus j.l. een seminar waarbij haar cliënten en relaties over de gevolgen van deze wetgeving werden voorgelicht.

Voor een publiek van ongeveer 35 ondernemers sprak Gerard Gort uitgebreid over de kansen, mogelijkheden en risico's die de nieuwe wet aan ondernemers biedt. Daarbij kwamen veel praktische zaken aan het licht en werden bovendien de statuten van sommige aanwezigen kort doorgelicht om te zien of zij 'flex proof' waren. Na de pauze verzorgde Ivar Svensson daarnaast een praktische lezing over het gebruik van algemene voorwaarden in contracten. Eens te meer werd duidelijk dat kleine letters grote gevolgen kunnen hebben! Het seminar werd afgesloten met een aangeklede borrel.

De sectie ondernemingsrecht kijkt met plezier terug op een geslaagde middag. Hebt u nog vragen over de gevolgen van de Flex BV? Neemt u dan gerust en vrijblijvend contact op met Gerard Gort.

Deel deze pagina:

Contactpersoon