Geslaagd Seminar Ondernemingsrecht4 oktober 2013

Op donderdag 26 september jl. vond het jaarlijkse Seminar Ondernemingsrecht van Geelkerken Linskens Advocaten plaats op ons kantoor te Leiden.

Prof. dr. Jan Adriaanse (Universiteit Leiden, Turnaround PowerHouse te Rotterdam) verzorgde in het eerste uur een inspirerende presentatie over Turnaround Management. In het tweede uur gingen Gerard Gort en Ivar Svensson in op de nieuwe fiscale meldingsplicht bij het uitoefenen van zekerheden op bodemzaken, jurisprudentie omtrent het meetekenen door de echtgenoot bij borgstelling, (bewijs)beslag en enkele andere ondernemingsrechtelijke actualiteiten. Wij mochten van de ruim 35 deelnemers zeer enthousiaste reacties ontvangen en ook na afloop was het bij de borrel nog lang gezellig.

2013 09 26 Seminar Onderneming DSCN1046

Deel deze pagina:

Contactpersoon