Geslaagd seminar actualiteiten in het arbeidsrecht11 november 2013

Op dinsdag 5 november jl. vond het jaarlijkse Seminar Actualiteiten in het arbeidsrecht van Geelkerken Linskens Advocaten plaats bij Kasteel Oud Poelgeest te Oegstgeest.

De sectie Arbeidsrecht behandelde deze middag diverse interessante onderwerpen op het gebied van het arbeids-, ontslag- en medezeggenschapsrecht. Caroline de Weerdt ging in op het eenzijdig wijzigen van arbeidsvoorwaarden, de zieke werknemer en de Wet Modernisering Ziektewet. Kim Diepstraten verzorgde een presentatie over de Wet op de ondernemingsraden en Jan Sturm sloot af met de onderwerpen stamrechtvrijstellingen na 1 januari 2014, de stoelendansmethode en de gevolgen van Sociaal Akkoord op arbeidsrechtelijk gebied.

Er was veel interactie met de zaal tijdens de presentaties. Maar liefst 60 deelnemers hebben het slechte weer getrotseerd om dit seminar bij te wonen. Gelukkig stonden de bitterballen na afloop al klaar en werd er nog gezellig nagepraat tijdens de borrel.

2013 11 05 Seminar Arbeidsrecht 01

2013 11 05 Seminar Arbeidsrecht 02 

 2013 11 05 Seminar Arbeidsrecht 04

 

 

 

 

 

Deel deze pagina:

Contactpersoon