Spreekuur Ondernemers27 januari 2014

Zoals u wellicht weet, is per 1 januari 2014 de nieuwe Kamer van Koophandel (KvK) van start gegaan. Deze nieuwe organisatie is kleiner in omvang dan voorheen. Eén van de consequenties is dat het advocatenspreekuur, zoals dat één keer per maand werd gehouden bij de KvK, is vervallen. Geelkerken Linskens Advocaten heeft sinds jaar en dag deelgenomen aan het advocatenspreekuur en wil ondernemers de mogelijkheid blijven bieden om kosteloos een oriënterend gesprek met een advocaat te hebben over een ondernemingsrechtelijke kwestie.

Om het wegvallen van het advocatenspreekuur van de KvK op te vangen, is Geelkerken Linskens Advocaten gestart met het Spreekuur Ondernemers. Hier kan de ondernemer terecht voor een oriënterend gesprek met een advocaat over alle juridische zaken waar een ondernemer mee te maken kan krijgen.

Aanmelding voor het Ondernemersspreekuur kan eenvoudig via het formulier op onze website.

 

Deel deze pagina:

Contactpersoon