Seminar Arbeidsrecht op 9 september 20142 augustus 2014

Door de invoering van de Wet werk en zekerheid (WWZ) krijgt u met een flink aantal nieuwe spelregels te maken.

Zoals in onze eerdere nieuwsbrieven is aangekondigd, organiseert Geelkerken Linskens Advocaten daarom een seminar dat volledig in het teken zal staan van de Wet werk en Zekerheid en de gevolgen die daaruit voor u en uw organisatie op arbeidsrechtelijk gebied voortvloeien.

Hierbij nodigen wij u uit om bij dit seminar aanwezig te zijn. Wij praten u graag bij over de veranderingen die op stapel staan en de praktische gevolgen daarvan zodat u bent voorbereid op de toekomst.

Het seminar vindt plaats op dinsdag 9 september 2014 van 15:30 uur tot 17:00 uur, met aansluitend een borrel. Vanaf 15:00 uur ontvangen wij u met koffie en thee. Informatie over de locatie volgt.

Wij spelen graag in op uw wensen. Indien u op voorhand specifieke vragen heeft over de WWZ, kunt u dat tot en met 30 augustus 2014 aan ons laten weten per e-mail aan m.makkenze@gl-advocaten.nl.

Graag vernemen wij uiterlijk 30 augustus 2014 of u bij het seminar aanwezig zult zijn. U kunt zich aanmelden door middel van het inschrijfformulier op onze website. Uiteraard vinden we het erg leuk indien u andere geïnteresseerden meeneemt, u kunt dat aangeven op het inschrijfformulier.

Met vriendelijke groet,
De sectie Arbeids- en ontslagrecht van Geelkerken Linskens Advocaten N.V.

Deel deze pagina:

Contactpersoon