Zeer geslaagd Seminar WWZ !23 september 2014

Op dinsdag 9 september 2014 organiseerde de sectie Arbeids- en ontslagrecht van Geelkerken Linskens Advocaten een seminar dat volledig in het teken stond van de Wet Werk en Zekerheid (WWZ). Het seminar vond plaats in Vergadercentrum La France te Oegstgeest en werd druk bezocht!

Tijdens het seminar kwamen alle facetten van de WWZ aan bod. Zo ging Jan Sturm uitgebreid in op het nieuwe ontslagrecht met alle wijzigingen van dien. Aan de orde kwamen onder andere de nieuwe vaste ontslagroutes en de berekening van de transitievergoeding. Na de pauze verzorgde Caroline de Weerdt een presentatie over de wijzigingen in de WWZ betreffende flexibele arbeid, de ketenregeling en de WW.

De middag werd afgesloten met een gezellige borrel in de Orangerie van La France, waarbij er nog uitgebreid werd nagepraat over de komende veranderingen die de WWZ voor ons in petto heeft.

De sectie Arbeids- en ontslagrecht van Geelkerken Linskens Advocaten kijkt terug op een zeer geslaagd seminar. Uiteraard blijven wij u op de hoogte houden van de wijzigingen betreffende de WWZ!

Deel deze pagina: