Voor al uw huurrechtvragen ... hebben wij de specialisten in huis!6 oktober 2014

Linda Dijkstra en Willemijn Lever hebben beiden de specialisatie-opleiding huurrecht van de Vereniging van Huurrecht Advocaten (VHA) doorlopen en het examen met goed gevolg afgelegd.

Deze opleiding is de meest uitvoerige en complete opleiding op dit vakgebied. Daarmee is de kennis van het huurrecht binnen Geelkerken Linskens Advocaten verder uitgebreid en verdiept en mogen Linda en Willemijn zich met recht "huurrechtspecialist" noemen.

Linda en Willemijn delen hun kennis graag met u. Dit najaar zullen zij een seminar organiseren met als titel "Wonen en Zorg". Daarnaast zullen zij zich richten op het verzorgen van zogeheten inhouse-cursussen en het bieden van eerste-lijns-hulp bij huurrechtaangelegenheden.

Heeft u vragen op het gebied van huurrecht of wilt u meer weten over de mogelijkheden van de dienstverlening op het gebied van huurrecht, neemt u dan contact op met Linda of Willemijn. 

2014 07 04 WL En LD DSC 3885Rev

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Wij houden ons bezig met huurrecht (zie ook 'Huurrecht advocaat') in de ruimste zin van het woord. Hierbij moet u denken aan:

  • huurrecht woonruimte;
  • huurrecht 290-bedrijfsruimte (o.a. detailhandel);
  • huurrecht 230a-bedrijfsruimte (o.a. kantoorruimte);
  • huurrecht ongebouwde onroerende zaken (grond).

Wij hebben zowel een advies- als procespraktijk en ook voor een second opinion kunt u bij ons terecht. Wij publiceren regelmatig nieuwsberichten op onze website met belangrijke juridische ontwikkelingen. U kunt zich ook voor onze nieuwsbrief inschrijven.

Deel deze pagina:

Contactpersoon