Remco Beekman penningmeester De Maatschappij15 juli 2015

Remco Beekman is benoemd tot penningmeester van De Maatschappij (departement Leiden).

De Maatschappij is opgericht in 1777 en daarmee de oudste en meest gerenommeerde netwerkclub van Nederland. Op dit moment heeft De Maatschappij ongeveer 2500 leden afkomstig uit het bedrijfsleven, de overheid en kennisinstellingen verdeeld over 32 departementen. Het departement Leiden heeft ongeveer 50 leden.

Het departement Leiden is dynamisch en onderzoekend. Het departement ondersteunt de ondernemende studenten van Lugus (www.Lugus.nu) actief en het komende jaar zullen er allerlei activiteiten plaatsvinden rondom het thema 'Perspectief voor Groot Leiden', passend in het landelijk initiatief Perspectief voor Nederland. Deze bijeenkomsten vinden plaats in samenwerking met de lokale Rabobank. Er zal worden gesproken over thema's als:

  • Waar zijn we als regio sterk in?
  • Waar kunnen wij ons op profileren?
  • Waar liggen de kansen en welke uitdagingen zien we?
  • Wat kunnen we doen om onze regio te versterken?

Aan de hand van ideeën van deelnemers aan de bijeenkomsten wordt op een interactieve manier een perspectief gemaakt voor Groot Leiden. Op zaterdag 21 november 2015 zullen de regionale perspectieven worden gebundeld tot een landelijk toekomstperspectief: 'Het Perspectief voor Nederland'.

Deel deze pagina: