Gratis spreekuur Bibliotheek Oegstgeest op Unity TV8 augustus 2015

In een uitzending van 5 augustus 2015 geeft Kim Diepstraten, advocaat arbeids- en familierecht, voor Unity TV uitleg over het gratis juridisch spreekuur in de Bibliotheek van Oegstgeest.

Geelkerken Linskens Advocaten verzorgt elke week een - gratis - juridisch spreekuur in de bibliotheek van Oegstgeest. Bij ons kantoor werken meer dan 25 advocaten die onder andere gespecialiseerd zijn in familie- en erfrecht, arbeidsrecht, burenrecht en de huur en koop van onroerend goed.

Er is iedere woensdagochtend van 10.00-12.00 uur in de bibliotheek van Oegstgeest een advocaat aanwezig om vragen te beantwoorden. Elke week komt er een ander rechtsgebied aan bod.

Spreekuren in de maand augustus 2015:

  •   5 augustus :   Familie- en erfrecht (Kim Diepstraten) 
  • 12 augustus :   Burenrecht (Marije van Amersfoort)
  • 19 augustus :   Arbeidsrecht (Miranda Remmelzwaal - Korndorffer)
  • 26 augustus :   Huur en koop onroerend goed (Linda Dijkstra - Devillers)

Het spreekuur is ingedeeld in vier perioden van een half uur. Een afspraak maken voor het spreekuur is niet noodzakelijk, maar wordt wel aangeraden. U kunt hier een afspraak maken voor het spreekuur in de bibliotheek van Oegstgeest.

Indien u op de woensdag verhinderd bent, dan kunt u uiteraard ook een afspraak met ons maken op ons kantoor in Leiden (telefoon: 071 - 512 44 43) of in Den Haag (telefoon: 070 - 315 60 80).

Deel deze pagina:

Contactpersoon