STARTERSDESK3 maart 2016

2016 03 Tekstwolk Onderneming En Werk

 

Begint u een onderneming? Of start u als ZZP'er of freelancer?

Gefeliciteerd, want ondernemen is uitdagend, meestal leuk en biedt veel voordelen. Maar: ondernemen is natuurlijk ook risico’s nemen. Voor starters en jonge ondernemers is het van groot belang dat die risico’s verantwoord en beheersbaar zijn.

Om deze reden heeft Geelkerken Linskens Advocaten speciaal voor u een startersdesk. U kunt hier terecht voor een compleet en gedegen juridisch advies. Of het nu gaat om uw webshop, lunchroom of designbureau: voor elk bedrijf gelden dezelfde basisregels.

Het eerste gesprek is altijd gratis. We bespreken uw bedrijf en uw plannen en lopen samen door onze juridische checklist. Daarmee brengen we uw juridische risico’s en de daarbij passende oplossingen in kaart.

Mail of bel ons geheel vrijblijvend!

Deel deze pagina:

Contactpersoon