Geslaagd seminar Aanbestedingsrecht8 juli 2016

Op maandagmiddag 4 juli 2016 heeft Geelkerken Linskens Advocaten in samenwerking met Joeke Abbing van Intend B.V. een seminar georganiseerd voor cliënten en geïnteresseerden over actualiteiten Aanbestedingsrecht, waaronder recente rechtspraak en de nieuwe Aanbestedingswet.

Met een uitpuilende zaal en actieve vragen van de deelnemers uit de zaal was het een geslaagde bijeenkomst! De middag werd afgesloten met een vragenronde en een borrel.

Heeft u vragen over de nieuwe Aanbestedingswet en/of naar aanleiding van het seminar? Of heeft u het seminar gemist en bent u geïnteresseerd in de sheets? Neemt u dan gerust contact met ons op, wij zijn u graag van dienst!'

2016 07 04 Seminar Aanbestedingsrecht 1

 2016 07 04 Seminar Aanbestedingsrecht 2

 

Deel deze pagina:

Contactpersoon