Cum Laude geslaagd voor Leergang Onteigeningsrecht13 juli 2016

In het kader van ons streven om onze dienstverlening op een zo hoog mogelijk niveau uit te oefenen, heeft Marije van Amersfoort de afgelopen maanden de Leergang Onteigeningsrecht gevolgd. De specialisatieopleiding is opgezet door het CPO in samenwerking met de Vereniging van Onteigeningsadvocaten (VOA), de Vereniging voor OnteigeningsRecht (VVOR) en de Nederlandse vereniging van rentmeesters (NVR). Het met goed gevolg afleggen van het examen is een voorwaarde om lid te mogen worden van de VOA. Verder dienen deelnemers voor aanvang van de opleiding minimaal twee jaar werkzaam te zijn in de onteigeningspraktijk als advocaat, rentmeester of adviseur/deskundige.

De specialisatieopleiding bevatte als belangrijkste onderwerpen de administratieve procedure, de gerechtelijke procedure en de verschillende onderdelen van de schadeloosstellingsberekening (onder andere werkelijke waarde en bijkomende schadeposten). De opleiding kende een huiswerkverplichting en werd afgesloten met een mondeling examen.

Marije is op 30 juni 2016 "cum laude" (!) voor het examen geslaagd. Uiteraard zijn wij als kantoor erg trots op Marije. Met Marije beschikt kantoor thans over een team van 7 specialisten op het gebied van het onteigeningsrecht.

Guy Seelen, Coen Verhaegh, Arjan van Delden, Jan Peter van den Berg, Roderick Keus en Linda Dijkstra-Devillers.

Deel deze pagina: