Geelkerken Linskens Advocaten gaf workshop op Startersdag Leiden2 september 2016

Op 31 augustus 2016 vond de Startersdag Leiden plaats in het nieuwe HUBspot: Centrum voor Innovatie en Ondernemerschap. Bij dit evenement werden op initiatief van Economie071 en Rabobank Leiden-Katwijk starters en adviesgevers bij elkaar gebracht.

Geelkerken Linskens Advocaten heeft een levendige, interactieve workshop verzorgd met veel praktische voorbeelden en tips. Hoe kunnen startende ondernemers kansen benutten, maar zichzelf tegelijkertijd beschermen tegen eventuele risico's? Er werd ingegaan op onder meer het kiezen van een rechtsvorm, het opstellen van algemene voorwaarden, contracteren en de wet DBA.

Bent u zich aan het oriënteren? Of bent u van plan om binnenkort te beginnen als startende ondernemer? Dan is het goed om te weten dat Geelkerken Linskens Advocaten een speciale startersdesk heeft, waar startende ondernemers advies kunnen inwinnen of bijvoorbeeld algemene voorwaarden of overeenkomsten kunnen laten opstellen. Het eerste gesprek is altijd gratis en geheel vrijblijvend.

2016 08 31 Startersdag Leiden1

 

2016 08 31 Startersdag Leiden2

 

Deel deze pagina:

Contactpersoon