Event "Vastgoed in Transformatie" inspirerend en succesvol24 maart 2017

Op 16 maart organiseerde Geelkerken Linskens Advocaten het event Vastgoed in Transformatie. We waren te gast in MOOOF aan de Binckhorstlaan in Den Haag, een broedplaats voor creativiteit in een omgeving die volop transformeert.

Op het event was er volop aandacht voor de verscheidene facetten die een rol spelen bij transformatie van vastgoed.

Onze gastheer Sjaak Stolker nam ons mee in het concept van Motus Beheer, de beheerder van het MOOOF-gebouw. Coen Verhaegh deelde de eerste ervaringen met het instrument van het omgevingsplan, zoals dat met de invoering van de Omgevingswet landelijk zal worden geïntroduceerd. Terwijl de uitvoering van de Rotterdamse Baan al in volle gang is, hebben we aan de hand van het voorontwerp-omgevingsplan Binckhorst inzicht gekregen in de verder ontwikkelingsmogelijkheden van De Binckhorst. Voor succesvolle transformatietrajecten is het van belang om strategisch te contracteren. Linda Dijkstra behandelde de verschillende mogelijkheden om flexibiliteit in te bouwen in huurovereenkomsten. Tenslotte behandelde Ronald Bergenhenegouwen relevante fiscale aspecten, in het bijzonder op het terrein van de btw.

Een impressie van deze middag ziet u hier:

 


De presentaties van Coen Verhaegh, Linda Dijkstra en Ronald Bergenhenegouwen zenden wij u op verzoek toe. Indien u daarin bent geïnteresseerd, kunt u ons een e-mail sturen: l.janssen@gl-advocaten.nl.

We kijken terug op een druk bezochte middag in een inspirerende omgeving.

Deel deze pagina:

Contactpersoon