Alle scheidingsexperts onder één dak11 april 2017

Als u gaat scheiden komt er veel op u af. U vraagt zich misschien af of u de woning kunt overnemen, ook als u een bepaald bedrag aan alimentatie moet betalen. En wat het effect van het een op het ander is. Of u wilt weten of u de partneralimentatie in een keer kunt afkopen met uw vermogen.

Hulp van deskundigen

Bij een scheiding kunt u meerdere experts nodig hebben: een advocaat of mediator, een financieel expert, een hypotheekadviseur, een fiscalist, een notaris. En misschien kunt u als ouder ook wel wat ondersteuning gebruiken. Wij zijn ervan overtuigd dat u het beste af bent als iedere expert alleen dat doet waar hij of zij echt expert in is. Waarbij uw belang om zoveel mogelijk in harmonie te scheiden voorop staat.

Bij Geelkerken Linskens Advocaten werken wij waar nodig of gewenst samen met gespecialiseerde adviseurs binnen ons netwerk zoals accountants, fiscalisten of notarissen die dezelfde insteek hebben: scheiden in harmonie. Zo zorgen wij samen met u voor het beste resultaat.

Financieel expert

Een van de adviseurs waar wij mee samenwerken is Suzanne de Moor van More Advice. Suzanne biedt financiele begeleiding bij echtscheiding en hypotheekbegeleiding. Zij beoordeelt wat de financiele mogelijkheden en onmogelijkheden zijn voor de toekomst. Zowel op het gebied van alimentatie, verdeling/verrekening  van vermogen, de woning, pensioenen en de onderneming. Zodat u inzicht krijgt in de keuzes die u kunt maken. Met als doel dat u afspraken maakt (in het kader van mediation of onderhandelingen) of beslissingen aan de rechtbank vraagt die ook praktisch uitgevoerd kunnen worden. De ervaring leert dat een client door deze begeleiding sneller en met meer zekerheid tot een goede beslissing kan komen.

Omdat de echtscheidingsadvocaten van Geelkerken Linskens Advocaten en Suzanne de Moor al geruime tijd naar elkaar doorverwijzen weten zij goed in te schatten op welk moment het inschakelen van de expertise gewenst is. Wij kunnen dat eenvoudig voor u regelen en ook zorgen dat alle benodigde informatie voor de betrokken experts beschikbaar is zodat snel geschakeld kan worden. 

Wilt u meer informatie? U kunt contact opnemen met Maya Perfors, Kim Diepstraten of Sylvia Raphael van Geelkerken Linskens Advocaten voor meer informatie en wij zorgen met elkaar dat u altijd bij de juiste expert zit.

Deel deze pagina:

Contactpersoon