Bereikbaarheid van ons kantoor te Leiden: wegomleidingen8 juli 2017

De werkzaamheden aan de Staatsspoorbrug op de Haagweg zijn een week eerder afgerond dan gepland. Hierdoor zijn de werkzaamheden aan de Rijnzichtbrug eerder van start gegaan en is de Rijnzichtbrug (de brug tussen de Morsweg en de Haagweg) per 24 juli afgesloten voor het verkeer.

Oorspronkelijk bericht:
In de maanden juli en augustus laat de gemeente Leiden verschillende wegwerkzaamheden tegelijk uitvoeren in de omgeving van ons kantoor. Door het combineren zijn de afsluitingen, die gepaard gaan bij wegwerkzaamheden, kort maar hevig.

Wat gaat er gebeuren?

  • Staatsspoorbrug (8 juli t/m 31 juli): De Staatsspoorbrug is gelegen aan de Haagweg tussen de Potgieterlaan en de Rijnzichtstraat. Twee jaar geleden is deze brug gerenoveerd op het beton van de landhoofden na. Deze werkzaamheden worden deze zomer uitgevoerd.
  • Rijnzichtbrug (31 juli t/m 4 september): De Rijnzichtbrug is gelegen in de Rijnzichtstraat tussen de Morsweg en de Haagweg. Na inspectie bleek dat het asfalt van de brug aan vervanging toe is. Ook wordt de brug met een betonlaag versterkt.
  • Morsweg (14 augustus t/m 16 augustus): De werkzaamheden aan de Morsweg vinden plaats tussen de Morssingel en de Rijnzichtstraat. Vorig jaar zijn de asfaltwerkzaamheden door de vorst niet doorgegaan. De asfaltwerkzaamheden worden gecombineerd met de werkzaamheden aan de bruggen.

Bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden wordt een omleidingsroute ingesteld. Een kaartje van de omleidingsroutes vindt u hier. Woningen, winkels en parkeerterreinen blijven bereikbaar, eventueel via zijstraten. Tijdens de werkzaamheden aan de Staatsspoorbrug rijdt bus 5 een andere route. Meer informatie over de route en tijden vindt u op www.arriva.nl. Alle omleidingsroutes zijn gekozen in goed overleg met de nood- en hulpdiensten.

Deel deze pagina: