OPEN MONUMENTENDAG | Zeevaartschool1 augustus 2017

In het weekend van 9 en 10 september 2017 vinden de Open Monumentendagen plaats.

Op zondag 10 september, van 10.00 uur tot 17.00 uur, zal ons kantoor, gevestigd in de voormalige Kweekschool voor de Zeevaart aan het Noordeinde 2a te Leiden, haar deuren openstellen voor belangstellenden.

Vindt u het leuk om ons prachtige kantoorpand eens van binnen te bekijken, dan bent u op zondag 10 september van harte welkom.

LEI001015569

Leuk om te melden is dat auteur Rudie Kagie op aandringen van het zeemanskoor "Rumor di Mare" onlangs zijn in 1986 uitgegeven boekje "Jantjes van Leiden", met daarin de geschiedenis van de 'Kweekschool voor Zeevaart', heeft herschreven op basis van niet eerder beschikbaar gekomen informatie en hernieuwde inzichten.

Voor meer informatie: Uitgeverij Ginkgo.

Deel deze pagina:

Contactpersoon