Nuttig overzicht van basisvragen in het huurrecht17 oktober 2017

Het huurrecht is een dynamisch rechtsgebied dat zich kenmerkt door toepassing van dwingendrechtelijke regels enerzijds en contractvrijheid anderzijds. Het beoefenen van huurrecht is een aparte tak van sport binnen het vastgoedrecht. Kennis van de basisvragen als "welke soorten huur bestaan er? Welke rechten hebt u als verhuurder respectievelijk huurder? Waar moet u aan denken bij het sluiten van de overeenkomst?" helpen u bij het aangaan van een huurovereenkomst.

Linda Dijkstra denkt graag met u mee en heeft onlangs de meest voorkomende basisvragen over het huurrecht in het algemeen en het huurrecht bedrijfsruimte voor u op een rijtje gezet.

De  informatieve whitepaper over "huurrecht bedrijfsruimte" vindt u hier.

Deel deze pagina:

Contactpersoon