Omgeving

De omgeving verandert continu. Als eigenaar, huurder of pachter wordt van u verwacht al die veranderingen nauwlettend te volgen. En dat naast de vaak complexe regels en afspraken die al op uw onroerende zaak van toepassing zijn.

Een nieuwe weg hier, een nieuwe woonwijk daar of een nieuw natuurgebied, of u het nu wilt of juist niet. Bij het realiseren van al dit soort plannen spelen vele soorten belangen: het moet veilig, het mag niet slecht zijn voor het milieu, het mag geen overlast veroorzaken, het moet er mooi uit zien enzovoorts. Vanuit ieder perspectief zijn onze advocaten bekend met de knelpunten in het omgevingsrecht. Een advocaat omgevingsrecht Geelkerken Linskens Advocaten werkt met u aan een goede (en snelle) oplossing of staat u bij in de rechtszaal. Uiteraard zijn wij op de hoogte van de wet- en regelgeving op het gebied van het omgevingsrecht en houden wij de actualiteiten nauwlettend in de gaten.

Rechtsgebieden advocaat omgevingsrecht Leiden & Den Haag

Op de diverse subpagina's vindt u meer informatie over onze rechtsgebieden bestuursrecht, omgevingsrecht, millieurecht, schadevergoedingsrecht en staatssteunrecht. Hier plaatsen wij ook actuele informatie, zodat u op de hoogte blijft over de rechstgebieden van Geelkerken Linskens Advocaten.

Contactpersonen

Nieuwsberichten