Arbeidsrecht

Geelkerken Linskens Advocaten uit Leiden & Den Haag is gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Voor zowel werkgevers als werknemers kunnen er tal van vragen spelen op het gebied van het arbeidsrecht. Wat bijvoorbeeld te doen als uw werknemer niet functioneert, hij of zij ziek is, of u voor een reorganisatie van uw onderneming staat? Of u als werknemer bent het niet eens met uw ontslag, er speelt een conflict over uw salaris, of u wenst in dienst te treden bij de concurrent? Wat is uw juridische positie en wat zijn de mogelijkheden?

Een arbeidsrechtadvocaat van Geelkerken Linskens Advocaten is thuis op alle terreinen van het arbeids- en ontslagrecht, inclusief het ambtenarenrecht. Daarom kunnen wij u adequaat en oplossingsgericht adviseren en begeleiden.

Rechtsgebieden arbeidsrecht advocaat Leiden & Den Haag

Op de diverse subpagina's vindt u meer informatie over onze rechtsgebieden als het ontslagrecht en ambtenarenrecht. Hier plaatsen wij ook actuele informatie, zodat u op de hoogte blijft over de rechstgebieden van Geelkerken Linskens Advocaten.

Contactpersonen

Ook werkzaam in dit praktijkgebied

Nieuwsberichten